PRODEJ RODINNÉHO DOMU S BALKONEM, TERASOU A GARÁŽÍ

Malý vrch, Blatná - Blatná

Evidenční číslo 2113
Vlastnictví osobní
Dispozice 4+2/B/T/G
Příslušenství komora, garáž
Užitná plocha 294 m2
Typ budovy smíšená
Podlaží 2
Celkový stav jednotky po částečné rekonstrukci
Celkový stav budovy v původním stavu

Prodej jednopodlažního podsklepeného rodinného domu se dvěmi samostatnými bytovými jednotkami (2+1 s balkonem a 2+1), celková užitná plocha domu je 147 m2, celková plocha pozemku 850 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem). K domu náleží oplocená zahrada s bazénem a se skleníkem a dřevěným domkem na zahradní příslušenství. 

Bytová jednotka 2+1 s balkonem má vstupní chodbu s oknem, kuchyň 6 m2, pokoj 23,7 m2 s balkonem cca 7m2 a ložnici 19 m2. K bytu náleží ještě koupelna a WC.

Bytová jednotka 2+1 má vstupní chodbu, kuchyni s oknem 7,5 m2 a se spíží, pokoj 24 m2, ložnice 20 m2, dále koupelnu s WC.

Dům je v mírném svahu, má dvě garáže, prádelnu, dvě dílny a dva sklepy. Okna jsou dřevěná původní, některá již vyměněná. Nemovitost je k trvalému bydlení. Vytápění je plynovým kotlem, ohřev teplé vody je zásobníkem vody také na plyn . Do nemovitosti je zaveden obecní vodovod a kanalizace, na zahradě se nachází vlastní studna s čerpadlem. 

Klasifikační třída energetické náročnosti G (PENB bude doložen a hodnota upřesněna).

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s poskytnutím vyplněných údajů společnosti Jihoměstské reality s.r.o. jakožto zpracovateli k tomu, aby je elektronicky uchovala pro účely další vzájemné komunikace, a to na dobu nezbytně nutnou.

Majitel má právo prodat/pronajmout nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena (kupní, nájemní) uvedená v inzerci RK je orientační a může být změněna/upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi/nájem nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační/nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem.